Musik

Håkan Hellström - Bara dårar rusar in


onsdag

ojoj, nu var de längesen :P kan skriva lite om de senaste dagarna

måndag; var på skolan tills 11. då gick jag på stan med nathalie, mimmi och evelina:) också tog vi en fika på Waynes. Senare åkte jag, evelina och mimmi hem till mimmi.

tisdag; hade vi idrott till 10. då åkte jag hem och packade.. efter ett tag kom farmor och hämtade grejerna, sedan åkte vi till birsta och åt thaimat:D mumma. fick även en söt liten ipod av gullfarmor! sen åkte jag in till sista lektionen och hade engelska.
efter skolan åkte jag och hälsade på farfar på sjukhuset :( fobi för sjukhus.. men jag hoppas verkligen att det blir bättre!! det måste det bli.. på kvällen hade jag träning.

onsdag, idag; började halv 1. hade redovisning en timme sedan slutade vi:D då gick jag och tjejerna i klassen på stan ett tag. haha nathalies tabbe gjorde min dag:D vi skulle gå genom stadium, och när vi gick ut däriufrån så pep det. pch precis då kom poliserna förbi haha. men det visade sig att hon hade kvar nåt larm på hennes parfym, så hon hade icke baxat nåt;) sedan hälsade jag på farfar igen. och idag var han mycket piggare, känns skönt:) nu sitter jag här och ska iväg på match! Önska mig lycka till=)

pösssss


Jag, Hanna och Jossan, örebrocup 4 år sedan

Helg!

Har umgåtts med nathalie hela kvällen:) blev dock ingen utgång som tänkt. och ingen mimmi heller för den delen:( utan istället en riktig myskväll.

hon kom runt 8 efter min träning, sen blev det en rejäl uppladdning med massa gosaker! har suttit och snackat om allt mellan himmel och jord och kollat på film.

Nu blir det natten! :)


och det hjärta som skulle bli ditt nåt vis det fryser nu sakta till is

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

torsdag

Väldigt slapp skoldag, hade bara matte på förmiddan. Så på lunchen gick jag och tjejerna i klassen på konkursrean eller vad man säger på JC. och dra ballen i lösgruset vad mycket folk det var! det var knappt så man fick plats. hittade två tröjor som mamma kom och köpte åt mig :D som tur var fick hon hoppa in i kön nästan längst fram med hennes kompis, och hon hade stått där i 2 timmar! Hualigen..

Efter det gick vi tillbaka till skolan där vi fick reda på att lektionen var inställd. Våran lärare var nämligen hemma och var sjuk, hon hade tappat rösten och kunde därför inte säga till våran vikarie vad vi skulle göra haha(Y)

Så vid 1 tiden gick jag, emma, jessica och elley till charm och myste på. Fick även besök av en söt liten bebbe, samt lite annat folk :P

Efter det åkte jag hem. Malin försökte få med mig till backen, men tror jag skippade det ikväll;) är nog lugnast så.. Försöker istället fixa spotify som vägrar fungera! Känner mig ganska efterbliven.. haha. Har tidigare lånat en kompis, men han ville tydligen ha tillbaka den eftersom han bytt lösen ett antal gånger:P

Nu ska jag återgå till mitt försök att installera Spotify och fortsätta pumpa MANDO DIAO:D


På återseende



Fy och usch vad jag saknar dig vännen, hoppas verkligen att det blir av till helgen! :)

onsdag

Tjoho!
Har inte haft tid eller ork att skriva om stockholm resan förrän nu. Tänker inte skriva så mycket eller, men jag hade iaf riktigt mysigt med mycket shopping, god mat osv:)

Idag var det första dagen på skolan efter lovet, eftersom vi var ledig i måndags och igår. Ganska skön dag må jag säga! Slutade runt 2 och då gick jag till hedbergska och träffade Malin samt massa annat folk som jag inte träffat på ett tag. Vilket var riktigt roligt ;) Sedan blev det en vända på stan innan vi drog oss hemmåt.

Väl hemma har jag inte gjort så mycket mer än att färgat och slingat mammas hår, och ätit världens godaste mat :D ost och skinkpaj haha.

Aja, nu har jag inte så mycket mer att till lägga om min dag. Ska kila iväg på träning nu!

Byebye

Lugn dag.

Dagen till ära har bestått av packning packning och åter packning, eftersom jag åker till stockholm imorgon :) hemma på söndag igen. Ska bli grymt skönt att komma bort några dagar.
Hade även match på västhagen, det blev 3-3 mot söråker. Jag spelade riktigt svinigt måste jag säga haha. Menmen, det är sånt som händer:P dåliga dagar har vi alla..

Nu sitter jag här i soffan med en kladdkaka, och har nyss kollat på sex and the city. Lite deppad över att msn inte fungerar!


Måndag

Tjolahopp!

Inatt har jag inte alls sovit bra, har vaknat varenda timme sedan klockan 2. Men vid halv 11 imorse klev jag upp iaf:) Jack kom vid halv 1. Då klippte jag han, och måste säga att jag vart helnöjd med resultatet! ;) Sedan åkte jag in till birsta och träffade sara och elina. Blev självklart donken, också köpte jag ett par skit fina skor för 50 kr :D
Efter ett tag åkte vi hem till sara där vi fixade oss, och sedan vidare till oliver där vi kollade på film med folk.

Just nu sitter jag hos min kära vän sara, i väntan på att hon ska prata klart i telefon(vilket hon gjort den senaste timmen..)  menmen, får hoppas att det löser sig:) får ju inte glömma att en viss elin håller mitt humör uppe med massa fula bilder sen helgen! haha. Önskar jag kunde dela med mig av dom.. Men det törs jag dessvärre inte riskera ;)

Trött

Äntligen lov :D hur skönt som hellst! fan vad jag ska sova :D
Ne, nu ska jag slå på en film och ta det lugnt efter helgen.
Efter 2 utgångar, 2 träningar, 1 match plus blir man ganska slut..
-
Grattis i efterskott till Världens Bästa Hanna som fyllde 17 i fredags:D


RSS 2.0