Musik




Coldplay - Lost

Pulkåkning!

Idag har vi haft friluftsdag. Hade ingen skjuts dit, därför skulle jag och Karin ta bussen in vid halv 10. Då är det ju inte så mycket folk på bussen tänkte vi... Väl inklampandes var det tjockt med folk och där stog jag längst fram med täckbyxor, skidjacka och en tre meters lång pulka.. kul! helt själv dessutom eftersom jag inte kunde komma bak till karin på grund av allt folk. Kommer nog inte tordas visa mig på en buss igen haha.
Och inte nog med det. När vi kom fram tog dom inte ens närvaro, också hade dom pulkor där! fyfan säger jag bara.. 
 
Aja, ikväll har jag inte gjort så mycket. Slocknade en stund när jag kom hem. Orkade inte träna idag, så jag har gjort lite nytta här hemma istället. Bland annat städa, plugga och räknat kvitton hur mycket jag gjort av med den senaste månaden osv. Hemskt vad dåligt samvete man får när man ser hur mycket man gör av med!! hua.



Tidsfördriv

Frågor..
hade du på dig idag?
jeans, linne och kofta
har du gjort under dagen? skola, stan, träning
har du för frisyr? knut
ska du göra innan dagen är slut? inget speciellt tror jag
har du inte hunnit med idag? pluggat
ska du göra imorgon? åka pulka:D och kanske träna
ska du göra i helgen? träna, boda borg och feeezda
åt du senast? semla:D

Dagens..
Dagens humör:
glad :D
Dagens låt: eftersom ljudet på datorn inte funkar för tillfället, har jag ingen dagens låt
Dagens vill ha: godis!
Dagens saknad: hmm, hanna :(
Dagens drog: pengar...
Dagens finaste: hemliz
Dagens händelse: haha fettsugning på skolan ;)
Dagens mat: pyttipanna!
Dagens köp: bikini och väska:D
Dagens kärlek: mina vänner!
Dagens bästa: träningen måste jag nog säga
Dagens sämsta: att pengarna tog slut haha

Träning

nyss hemkommen från den bästa träningen på länge! eller nyss och nyss, för en timme sen kanske ;) det var hinderbana och basket. hur roligt som hellst! övningskörde även dit och hem:) vilket gick oväntat bra. förra gången hackade jag mig igenom wii, och råkade tuta vid rondellen. inge vidare kul.. haha.

aja, nu måste jag återgå till min diskussion med en viss person:P

byebye!


Tisdag

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men det beror på att jag inte orkat plus att bloggen inte fungerat.

Var på skolan idag, som alla andra dagar.. först hade vi idrott där vi hade gymnastik. faktsikt riktigt kul! sedan blev det en tripp på staden med emma och veronica.
På eftermiddagen hade vi engelska, gjorde ingenting förutom att kolla på vibackes vårshow på film. ganska underhållande måste jag säga.. sedan vart det återigen en tripp på stan med emma och karin :) köpte en bikini och en väska:D


Nu sitter jag hemma och väntar på maten, sedan blir det städning för fulla muggar! Ser ut som ett enda stort kaos i mitt rum just nu. 


Sjukling

Hade verkligen sett fram emot cupen i helgen, men självklart skulle jag bli sjuk. Det är ungefär en på miljonen att jag blir sjuk.. så jäkla typiskt att jag skulle bli det just den här helgen. Menmen, sånt man får leva med antar jag ;)

Kunde inte hålla mig från att kolla, så jag åkte in på Nordic iallfall. Det var en match ikväll, och den förlorade dom med 1-0 mot Lucksta. Mycket tråkigt.. Sedan åkte jag hem. Ikväll har jag bara legat hemma och knaprat alvedon och vilat. Ska försöka bli frisk tills imorgon, för jag vill verkligen spela! 

En sak till; Kommer inte skriva blogg lika ofta nu, har tappat lusten totalt. Men jag kommer förmodligen slänga in ett inlägg lite då och då.
 
Hej så länge! :)


Tisdag

Dålig dag måste jag säga, är fruktansvärt trött och less. Började som sagt halv 1, då hade vi engelska. Segaste lektionen jag varit med om! Vid tre fick vi äntligen sluta. Då for jag hem och kollade på oth, sedan blev det en liten tupplur.

Nä nu måste jag snabba mig att byta om, och fara på träningen.


Avslutar med bilder sen helgen:



Puss

Slappdag

Hejhej!

Måndag idag, och en tidig uppgång som vanligt. Kände mig ovanligt trött så jag var nära att stanna hemma, men lyckades ta mig upp iallafall. Efter att vi blandat färger i 3 timmar fick vi sluta. Då blev det en vända på stan innan jag drog mig hemmåt.

Kvällen får vi se vart den tar vägen, kanske till månen kanske till japan? Vem vet. Hellst av allt vill jag bara SOVA. Mimmi lyckades iaf förgylla min kväll! Hon berättade att idrotten är inställt, så imorgon börjar vi halv 1! Gud så skönt :D

Byebye

Dålig uppdatering

Hallå i stugan! :)
 
Har varken haft tid eller ork att blogga de senaste dagarna, så det får bli en kort sammanfattning om helgen! :)

Fredag; Åkte in på skolan och klippte evy vid 2. Efter det åkte jag på träning, SQUASH med laget! Var faktiskt riktigt kul:D Sedan var det snabba ryck hem, fixade mig och iväg på bion med Malin. Såg I taket lyser stjärnorna, ingen vidare bra film måste jag säga.. förutom att man satt och grinade på slutet haha.

 

Lördag; Fixning, fixning och åter fixning! Kim ställde upp och gjorde det mesta, och det tackar jag för vännen :) Hade tjejmiddag med Hanna, Evy, Malin, Jennifer, Sara och Alexandra eftersom jag som fyllt år:) Var hur trevligt som hellst, tills det spårade ur..

Söndag; Åkte in på stan, tidigt som attan och fikade med Jennifer. Och ikväll har släkten kommit på middag. Mys på det! Blir nog en tidigt kväll för mig, är hur trött som hellst!



Lady gaga - boys boys boys

RSS 2.0