summerfeelings





1933.05.29 - 2009.04.27

Jag kommer alltid minnas dig för den du var, vila i frid farfar<3


mätt och belåten

hey!

idag var jag på skolan. först hade vi svenska, sedan åt jag på BK med pappa, och andra/sista lektionen kom det en tjej från Keune och hade färglära:) efter skolan åkte jag och nathalie till birsta city för att lämna CV på olika caféer. har sjutit upp det alldeles för länge, men efter massa tjat från mamma blev det av! vid halv 5 kom mamma och hämtade mig, och då åkte vi och köpte en cykel till jossan. sedan for vi på ica och köpte årets första glass! haha. magnum temtation för dom som vill veta ;) helt okej.

nu sitter jag framför one three hill med malin och med datorn i knät. samt massa mat i magen! ikväll har vi träning. får hoppas att man tränar bort världens träningsverk man har i stjärten efter intervallträningen vi hade igår.

byebye

match och fest

tjenixen!

woho, tidig uppång imorse. 9.00 kom kicki in och väckte mig och hanna. sedan var det bara att ta sig upp, och bege sig till härnösand! där hade vi match, som gick piss för min egen del, var hur less som hellst! men den slutade 2 - 2, så resten av laget jobbade på bra :) tycker också synd om camilla som bröt sitt ben :O hua.
hoppas du mår bättre och att det gick bra!
efter matchen åt vi självklart på donken, vilket jag tyckte vi var värd:D

nu sitter jag här efter en skön tupplur! välbehövlig en må jag säga. sedan kommer hanna, därefter blir det fest! :D
känner mig hängig och trött efter matchen, men blir nog piggare sen :)

min älskade vän sara har kommit hem från fjällen efter hela 10 slitna dagar! gud så skönt, som jag saknat proppen

ha en trevlig kväll! ♥

mys

nyss varit med mina superpinglor! ;)
hanna och malin
har pratat om allt mellan himmel och jord
mycket skönt!
nu väntar sängen

god natt


things are not always what you think


Då har man fått det bekräftat..
vet inte hur jag ska ta mig ur det
om det ens finns någon utväg?
men jag ska kämpa
visa mig stark
försöka hitta orken

måndag

tjabbaa.

lov nu :D gud så skönt! vad har hänt då? jadu, lite av varje..

lite bowling, lite sova, lite party in the house, lite bio, lite träning och massa mys!

Dagen till ära började med att jag och mammsen for ut till birsta, för att kolla på möbler till hemmet och en ny mobil till mig :) blev även en sväng på självaste birsta city, men kom dock ut utan inköp. sedan åkte vi hem och åt samt kollade på ensam hemma 3. och hur bra är inte den filmen? sjukt bra! älskade den när jag var liten.. :)

lite senare mötte jag upp hanna och evy på ica. köpte chips och dricka innan vi gick ner mot den berömda hamnen. väl där satt vi och åt, pratade och bara njöt av den underbara solen! efter ett tag kom även jennifer:) sedan gick vi hem till mig där det vankades film och lite bus! :)

nu har mina kära flickor dragit sig hemöver. och jag ska väl strax sova, så jag orkar kliva upp imorrn;) STORA PLANER!


DÖÖD

tjolahopp!

Varit på skolan idag, hade handboll på förmiddagen och engelska på eftermiddagen. efter tog jag och nathalie en sväng förbi city för att fixa syntestet. men icke, man var tydligen tvungen att ha legg. så de blev inge av :P sedan for jag hem och sov. och lyckades vakna en kvart innan jag skulle gå till träningen.. hade löpning idag, fy bövelen vad tugnt det gick! sprang 8-9 km, har inte sprungit sedan, aa? jag minns inte när. riktigt stolt över mig själv iaf höhö! nu har jag inte så mycket er vettigt att skriva så sätter nog stopp här.

Ha en bra kväll! :D

måndag

ojoj, nu var de längesen igen:P haha.

skriver om helgen.

I fredags; Hade klippkunder på skolan, tror det gick ganska bra iaf :) sedan bar det av hem till karin där det vankades förfest och bjöds på makaroner och korv. det slutade med att det var jag, karin, jessica, pauline, rossi, anna, kim, chrillo och rasse  som var där. hade riktigt kul! runt halv 11 åkte vi in till våningen där vigor hade cocktailfest. började dock dricka lite tidigt hos karin så kvällen där blev rätt dryg måste jag säga. men det var kul så länge de varade! :) kan ju också tillägga att mina fötter vad död när man kom hem, efter att ha gått i klackskor i 18 timmar:P ja, ni läste rätt. 18 timmar!


I lördags; tog jag en riktig sovmorgon, gick till karin och hämtade lite grejjer sen hem igen. och efter ett tag kom kajsa :) vi började fixa oss till kvällens lagfest. samt laddade med pizza :) kvällen var hyffsad, med singstar osv. sedan skulle jag på 18 årsfest med karin och marcus, men hamnade på subway resten av kvällen;p

Igår, söndag: åkte och hälsade på farfar vid halv 4, där farmor, faster och även hennes man var. på kvällen hade vi träning. fy fasen vad trött man var! tror inte jag gjorde ett pass rätt:P då man har gårdagen att tacka haha. tror nog att många andra kände lika dant ;) haha

Idag, måndag; råkade jag försova mig. vaknade 11 då vi egentligen slutar :P så missade denna skoldag. får se vad dagen har att bjuda på. måste iaf in på körskolan på nån synundersökning.. aja. nu blir det wipeout! :)

BYE

RSS 2.0